e përditshme info-analitike
Universiteti Marin Barleti

 

Rezultatet e Kerkimit
woman_on_phone

Autoriteti i Konkurrencës mbyll hetimin ndaj Vodafone

Autoriteti i Konkurrencës, ka vendosur mbylljen e hetimit të thelluar në tregun e  telefonisë celulare me pakicë ndaj ndërmarrjes “Vodafone Albania” SHA si dhe dhënien e disa rekomandimeve drejtuar Autoritetitet të...


18-shtator-2013

A ndodhet nën shantazh kompania celulare Vodafone?

Në një shkrim nga më të lexuarit në shtypin shqiptar, botuar në DITA, dy ditë më parë, dramaturgu i njohur Pëllumb Kulla, shkruante ndër të tjera për ish-kreun e qeverisë së rrëzuar nga shqiptarët në 23 qersho...vod dw

Vodafone tërhiqet nga biznesi në SHBA

Një prej transaksioneve më të mëdha në historinë e ekonomisë është afër përfundimit. Grupi i koncernit të telefonisë mobile britanike i shet pjesën e tij prej 45 për qind operatorit amerikan Verizon Wireless. Gji...


celulariiii

Nga 1 prilli, tarifa të reja për kompanitë celulare

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare ka miratuar dokumentin që pritet të sjellë ulje të mëtejshme të çmimeve të telefonisë celulare. Vendimi i AKEP nis procesin e orientimit në kosto të tarifave të term...vodofaoniii

Shqiptarët valëvisin flamurin në majën më të lartë të Amerikës së Jugut

Ekipi i alpinistëve shqiptarë pjestarë të shoqatës Bjeshkatarë dhe Alpinistë Tirana arritën me sukses ditën e djeshme 11 Shkurt në orën 17.00 majën më të lartë të Amerikës së Jugut Aconcagua 6962 m. Duket se v...


fation plaku dhe arvizu

Djali që pushton majat e botës

Prej gjashtëmbëdhjetë vjetësh, ai nuk u është ndarë ambasadorëve amerikanë që kanë qenë të akredituar në vendin tonë. Të gjithë e njohin si Fationi i Everestit, por më shumë se kaq ai është shoqëruesi i am...3

Procesverbali: Pyetje-përgjigjet në Prokurori të gardistit Fatos Skeja

Truproja i ish-kryeministrit Sali Berisha, mundi t’i shpëtojë arrestimit në muajin shtator të këtij viti, duke u mjaftuar vetëm me një shoqërim dhe marrje në pyetje nga Prokuroria e Krimeve të Rënda më 16 dhe 17 s...


4g

AKEP drejt licencimit të katërt 3G

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP), me qëllim: nxitjen e një konkurence sa më eficente në tregun e komunikimeve elektronike dhe përdorimin sa më të frytshëm të frekuencave në rastet e kufizimit t...nishani

Lojërat Speciale Olimpike 2013, Nishani dorëzon flakën olimpike

Kreu i shtetit, Bujar Nishani ka përshëndetur sot startimin e “Lojrave Olimpike Speciale 2013”, të cilat kanë për synim dhënien e mbështetjes ndaj komunitetit të personave me aftësi të kufizuara intelektuale përm...


konferenca_fuqizimiigruas_3tetor (1)

Veliaj: Arsimi profesional dhe punësimi do të përdoren si mjete kundër dhunës në familje

Mbrojtja e vajzave dhe grave nga dhuna, sigurimi i shanseve të barabarata dhe rritja e mundësive ekonomike të tyre janë prioritete të Ministrisë së Mirëqenies Sociale dhe Rinisë. Kështu ka deklaruar Ministri i MSR-së...

Visit Us On FacebookVisit Us On Twitter