5 maji dhe shëmbulli që duhet të bëjë me turp feudalët shqiptarë të kohëve të reja

Nga Pëllumb Xhufi Botuar në DITA 5 Maji, dita e Dëshmorëve të Luftës Nacional-Çlirimtare, nuk është një datë thjesht konvencionale, e njohur si “Dita e Dëshmorëve të Atdheut”. – Publicitet – Është dita kur në betejë me fashistët e milicët e qeverisë kuislinge u vra Qemal Stafa, Hero i Popullit. Ai ishte mishërimi më sublim … Vazhdoni me leximin e 5 maji dhe shëmbulli që duhet të bëjë me turp feudalët shqiptarë të kohëve të reja