DITA botohet print dhe online nga 01 nëntor 2012. Është anëtare e Aleancës për Media Etike në Këshillin e Medias (kshm.al) prej shtatorit 2019 dhe anëtare e World Association of Newspapers and News Publishers (wan-ifra.org) që prej themelimit.

Botues: Publikime Shqiptare

Kryeredaktor: Adrian Thano

——

Kolegjiumi:

Bedri Islami, Fatos Tarifa, Ksenofon Krisafi, Janusz Bugajski, Viktor Malaj

Kujtojmë me nderim:

Ardian Osoja, Andrea Stefani, Arben Duka, Moikom Zeqo, Nasho Jorgaqi

Dita Online:

Johana Lubonja

Faqosja:

Dhorin Designe

Printimi dhe Shpërndarja:

Roland Durishti (+355 6890 79813)

Marketingu:

Gentiana Kodra (+355 06890 73739)

Kontakt:

Mobile: +355 68 90 73 730
Email: [email protected], [email protected], [email protected]

Adresa e Botuesit:

Rogner Hotel, Bulevardi ‘Dëshmorët e Kombit’ Tiranë.

Adresa e Redaksisë:

Rruga “Sami Frashëri, Godina 30 (Ish-Blloku), Tiranë

NIPT/NUIS L22205001K