Kendi i Kryeredaktorit

Vrasës…

Nesër bulevardi do jetë si gjithnjë, i ngarkuar me njerëzit dhe mjetet e zakonshme. Shiu dhe era do marë lulet…

Kush e vrau Aleksin

Investigim DITA Gjykata Europiane e të Drejtave të Njeriut njoftoi të martën se një dhomë e saj kishte gjetur unanimisht…

Shqiptarët dhe Europa sipas Egbert Lachaert

Nga Adrian Thano Kryeredaktor i gazetës DITA Egbert Lachaert është një nga politikanët më aktivë në Bruksel. Z.Lachaert ka depozituar…

- Reklamë -
Latest Kendi i Kryeredaktorit News

Vrasës…

Nesër bulevardi do jetë si gjithnjë, i ngarkuar me njerëzit dhe mjetet…

Kush e vrau Aleksin

Investigim DITA Gjykata Europiane e të Drejtave të Njeriut njoftoi të martën…

Shqiptarët dhe Europa sipas Egbert Lachaert

Nga Adrian Thano Kryeredaktor i gazetës DITA Egbert Lachaert është një nga…

Liria e të skamurve…

Të varfërit u varfëruan aq shumë, saqë morën Urinë e tyre, e futën në…

Gaboi Marksi se kapitalizmi do t’i bënte varrin vetes?

Edhe pse filozofi gjerman jetoi dhe shkroi në shekullin e XIX, një…

VIDEO: Nga partia-shtet, në shtetin e kryetarëve

Kryeredaktori i gazetës DITA, Adrian Thano, thotë në këtë video, - pjesë…

VIDEO: Burra shteti apo burra të vegjël me ego të madhe

Në rubrikën e kryeredaktorit në gazetën DITA ka nisur një bashkëbisedim mes…

A ishte Saliu “njeriu i Ramiz Alisë”?

Shënim i Kryeredaktorit “Përfaqësia e dërguar nga ju bëri bisedimet e saj…

EKSKLUZIVE: Zbulohen lidhjet e vajzës së Berishës dhe dhëndrit me atë që… “bleu Amerikën për t’i shpallur non grata”

“Unë gjithashtu kam denoncuar në mediat shqiptare dhe të huaja, duke ditur…