Teknologji

Studiuesit parashikojnë saktësisht se kur do të shembet shoqëria aktuale njerëzore

Shkencëtarët thonë se kanë arritur të parashikojnë saktësisht se kur do të marrë fund shoqëria ku jetojmë. Teknologjia moderne na…

Inteligjenca artificiale përballë marrëzisë njerëzore

Nuk mungojnë shpresat në lidhje me atë që inteligjenca artificiale mund të bëjë për produktivitetin dhe rritjen ekonomike në të…

Vendet e BE-së miratojnë detajet teknike të Aktit të Inteligjencës Artificiale

Franca në veçanti ka qenë skeptike në lidhje me rregullimin e të ashtuquajturave modele të themelimit si ChatGPT. Vendi kundërshtoi…

- Reklamë -
Latest Teknologji News

Studiuesit parashikojnë saktësisht se kur do të shembet shoqëria aktuale njerëzore

Shkencëtarët thonë se kanë arritur të parashikojnë saktësisht se kur do të…

Inteligjenca artificiale përballë marrëzisë njerëzore

Nuk mungojnë shpresat në lidhje me atë që inteligjenca artificiale mund të…

Vendet e BE-së miratojnë detajet teknike të Aktit të Inteligjencës Artificiale

Franca në veçanti ka qenë skeptike në lidhje me rregullimin e të…

Si po i mëson Finlanda fëmijët e saj të dallojnë lajmet e rreme, që në shkollë fillore

Për pesë vitet e fundit, Finlanda është renditur e para në mesin…

Portali e-Albania jashtë shërbimit për dy ditë

Ditën e sotme është njoftuar se portali “e-Albania” do të qëndrojë jashtë…

“Një problem serioz që prek çdo fëmijë, familje dhe shkollë”

Fushatës Kombëtare për Internet të Sigurt sot i është bashkuar znj. Arta…

“Ky është një zë, kjo është një kitarë…”, shikoni çfarë është në gjendje të bëjë Inteligjenca Artificiale

Inteligjenca artificiale u përdor për të formuar zërin e John Lennon-it bazuar…

Apple rrëzon nga froni Samsung-un pas 12 vitesh

Apple ka kaluar Samsung si shitësi më i madh në botë i…

Projekti në Danimarkë fut në shkolla inteligjencën artificiale

Që kur programi i inteligjencës artificiale ChatGPT u bë i disponueshëm vitin…