Europa/Analize

“Me të vërtetë që nuk po e kuptoni sa e rëndë mund të jetë kriza energjetike e këtij viti në Europë”

  Një krizë energjetike, e pashoq ndër dekada, po shpaloset në mbarë botën. Pushtimi i Ukrainës nga Rusia në shkurt

Non-pejpëri i rremë serb, dokumenti origjinal franko-gjerman dhe rruga njëkalimëshe e njohjes së Kosovës

  Nga Shaban Murati Botuar në DITA Duke demostruar vetinë tipike gjenetike serbe, të pohuar nga ish-presidenti dhe shkrimtari serb

Një fushatë e paprecedentë apologjetike për Serbinë që ka disa dobësi në planin diplomatik

    Nga Shaban Murati Shënim nga blloku diplomatik Në datën 14 shtator në një intervistë me gazetën austriake “Die

- Reklame -
Ad imageAd image