Histori

Ksenofon Krisafi: Si dhe pse Fan Noli vendosi marrëdhëniet diplomatike me Bashkimin Sovjetik

  Pak ditë më parë DITA botoi kumtesën që prof. Ksenofon Krisafi mbajti në Konferencën shkencore kushtuar 140 vjetorit të

3 Korrik, 2022

Përgatitet rrëmbimi i eshtrave të Shote Galicës

Nga Sefer PASHA   Kam ardhur tek varri i rrënuar i Shote Galicës në vendin e quajtur Teqja e Fushë

1 Korrik, 2022

Historiani që mbron Luftën Antifashiste dhe dëshmorët nga Amerika

Prof. Asoc. Dr. Bernard Zotaj   Një rrugëtim në fushën e historiografisë Xhelal Gjeçovi i përket brezit të intelektualëve shqiptarë

30 Qershor, 2022
- Advertisement -
Ad imageAd image