Telebingo

TELEBINGO SHQIPTARE: Çmimi i madh fitohet në Bulqizë, lista e fituesve të shorteut të djeshëm

Në shortin e datës 16 Qershor nga loja “Rrota e Fatit” janë fituar 424.000 lekë, teksa janë përzgjedhur dhe 10…

TELEBINGO SHQIPTARE: Çmimi i madh fitohet në Kukës, Super Peta do të luhet javën e ardhshme

Në shortin e datës 09 Qershor nga loja “Rrota e Fatit” janë fituar 458.000 lekë, teksa janë përzgjedhur dhe 10…

TELEBINGO SHQIPTARE: Njihuni me fituesit e djeshëm dhe çmimet e mëdha në lojë

Në shortin e datës 02 Qershor nga loja “Rrota e Fatit” janë fituar 424000 lekë, teksa janë përzgjedhur dhe 10…

- Reklamë -
Latest Telebingo News

TELEBINGO SHQIPTARE: Çmimi i madh fitohet në Durrës, lista me fituesit e shorteut të djeshëm

Në shortin e datës 12 Maj nga loja “Rrota e Fatit” janë…

TELEBINGO SHQIPTARE: Njihuni me fituesit e Shortit Special të “1 Maj” dhe çmimet e fituara këtë javë

Në shortin e datës 05 Maj nga loja “Rrota e Fatit” janë…

TELEBINGO SHQIPTARE: Mbi 30 mijë Euro ndahen mes Vlorës dhe Sukthit, lista me fituesit

Në shortin special te datës 28 Prill janë përzgjedhur 10 kontrabileta fituese…

TELEBINGO SHQIPTARE: Çmimi i madh fitohet në Peshkopi, këtë të diel Bingo e garantuar +30.000 Euro

Në shortin e datës 21 Prill nga loja “Rrota e Fatit” janë…

TELEBINGO SHQIPTARE: Çmimi i madh fitohet në Lushnje, në çdo pikë shitje bileta speciale e “1 Maj”

Në shortin e datës 14 Prill nga loja “Rrota e Fatit” janë…

TELEBINGO SHQIPTARE: Çmimi i madh ndahet në Tiranë, ja data e shortit special të ditës së punëtorëve

Në shortin e datës 07 Prill nga loja “Rrota e Fatit” janë…

TELEBINGO SHQIPTARE: Mbi 1 milion lekë fitohen në Elbasan, kur do të hidhet në treg bileta speciale e “1 Maj”

Në shortin e datës 31 Mars nga loja “Rrota e Fatit” janë…

TELEBINGO SHQIPTARE: 11.500 Euro fitohen në Fier, lista me fituesit e shorteut të djeshëm

Në shortin e datës 24 Mars nga loja “Rrota e Fatit” janë…

TELEBINGO SHQIPTARE: 13 mijë Euro fitohen në Kavajë, tërhiqet dhe çmimi “Rroga TeleBingo”

Në shortin e datës 17 Mars nga loja “Rrota e Fatit” janë…