Ekonomi

Drejtoresha e CEFTA-s: Një treg i përbashkët Rajonal për integrimin e shpejtë në BE, 20 nisma konkrete për bizneset dhe qytetarët

Samiti Rajonal mbi Planin e “Rritjes dhe konvergjencës për Ballkanin Perëndimor” i mbajtur dje në Tiranë, mblodhi liderë nga ekonomitë…

Shqipëria, “parajsa” e nomadëve digjitalë të mirëpaguar

Puna si nomad digjital është një nga më të vlerësuar në botë, ku Shqipëria po kthehet në një “parajsë” falë…

Shqipëri-Kosovë, 15 mln euro për bashkëpunim ndërkufitar për vitet 2021-2027

Rreth 15 milionë euro do të financohen për zbatimin e Programit të Bashkëpunimit Ndërkufitar Shqipëri-Kosovë për vitet 2021-2027. Nga totali…

- Reklamë -
Latest Ekonomi News

Drejtoresha e CEFTA-s: Një treg i përbashkët Rajonal për integrimin e shpejtë në BE, 20 nisma konkrete për bizneset dhe qytetarët

Samiti Rajonal mbi Planin e “Rritjes dhe konvergjencës për Ballkanin Perëndimor” i…

Shqipëria, “parajsa” e nomadëve digjitalë të mirëpaguar

Puna si nomad digjital është një nga më të vlerësuar në botë,…

Shqipëri-Kosovë, 15 mln euro për bashkëpunim ndërkufitar për vitet 2021-2027

Rreth 15 milionë euro do të financohen për zbatimin e Programit të…

Gazetari italian pyet Ramën për paratë e Becchetti-t, ja përgjigja e Kryeministrit

Kryeministri Edi Rama priti sot në tapetin e kuq të gjithë pjesëmarrësit…

AKEP heq kufizimin, operatorët celularë mund të ofrojnë përsëri tarifa më të lira

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP) vendosi këtë muaj të heqë…

Bashkimi Evropian dhe BERZH financojnë hekurudhën Vorë-Hani i Hotit

Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim njoftoi miratimin e një kredie €98.75…

BERZH: Shqipërisë do t’i duhen deri në 70 vjet për të arritur standardet e jetesës së BE

Në Londër po zhvillohet sot Samiti i Investimeve në Ballkanin Perëndimor 2024,…

Projekti 100 milionë dollarë: Hapet tenderi për Bypassin Vlorë-Orikum

Tenderi për ndërtimin e Byspassit 1 Vlorë-Orikum, pjesë e projektit të rrugëve…