Analiza

Altin Dumani mes Drejtësisë dhe Politikës

Nga Bedri Islami Botuar në DITA Nuk besoj dhe as nuk më shkon në mend të besoj se, një ditë…

“Strategjia e Zgjerimit e BE-së” në Kontekstin e Ndryshimeve Gjeostrategjike

Amb. Zef Mazi, ish-Kryenegociator për Integrimin e Shqipërisë në BE “Nuk pranohet asgjë tjetër përvec integrimit të plotë në BE”…

A është Bubulina shqiptare? Arvanitët dhe përpjekjet mjerane për përjashtimin e tyre nga historia

Prof. Dr. Irakli Kocollari Botuar në DITA   Këto ditë kanë tërhequr vëmendjen debatet e shumta për vizitën e kryeministrit…

- Reklamë -
Latest Analiza News

A implikohet direkt Berisha në urdhër dhënie vrasjesh apo dhunimesh?

Nga Bedri Islami Botuar në DITA Është vështirë e përfytyrueshme, por, në…

Don Zhuani korrupsion!

Nga Viktor Malaj Botuar në DITA "Haraçin e korrupsionit e paguajnë të…

Standardet dyfishe të Demokracisë Europiane dhe jo vetëm në Ballkanin Perëndimor

Nga Tritan Kalo SANKSIONE për KOSOVËN sepse kërkon respektimin e Marëveshjes së…

Ne, kriminelin e duam, martohemi e shtrihemi me të deri në… shtrat të vdekjes!

Nga Romelda Bozhani Botuar në DITA Një natë dimri, tërë feksje dritash,…

“Aleancat” e dështuara kundër Tiranës

Nga Fatos TARIFA Botuar në DITA Stadiumi Na ishte një herë, aty…

Situatë kritike në Gjyqësor

Kryetari i Gjykatës së Lartë, Sokol Sadushi, ofroi të premten një panoramë…

Rama në Athinë dhe mendësia greke e sundimit

Nga Bedri Islami Botuar në DITA Të dielën kryeministri shqiptar, Edi Rama…

Argita apo Bardhi?

Nga Bedri Islami Në njerën nga prononcimet e fundit, Argita Berisha, bija…

Mitingu i Athinës, Fshesës i është vënë fshesa!

Nga Skënder Minxhozi Afrimi i të dielës, kur Edi Rama do të…