opinion

Altin Dumani mes Drejtësisë dhe Politikës

Nga Bedri Islami Botuar në DITA Nuk besoj dhe as nuk më shkon në mend të besoj se, një ditë…

Rrëfimi është shpëtimi!

Nga Artan Xh. DUKA   Një me bukë e tjetri me gurë! Ka një dallim të madh mes miqësisë e…

“Strategjia e Zgjerimit e BE-së” në Kontekstin e Ndryshimeve Gjeostrategjike

Amb. Zef Mazi, ish-Kryenegociator për Integrimin e Shqipërisë në BE “Nuk pranohet asgjë tjetër përvec integrimit të plotë në BE”…

- Reklamë -
Latest opinion News

Përcaktimi i suksesit në Ukrainë

Jake Sullivan, Këshilltari i Sigurisë Kombëtare i SHBA-së, ka shprehur mendimin se…

A implikohet direkt Berisha në urdhër dhënie vrasjesh apo dhunimesh?

Nga Bedri Islami Botuar në DITA Është vështirë e përfytyrueshme, por, në…

Don Zhuani korrupsion!

Nga Viktor Malaj Botuar në DITA "Haraçin e korrupsionit e paguajnë të…

Standardet dyfishe të Demokracisë Europiane dhe jo vetëm në Ballkanin Perëndimor

Nga Tritan Kalo SANKSIONE për KOSOVËN sepse kërkon respektimin e Marëveshjes së…

Ne, kriminelin e duam, martohemi e shtrihemi me të deri në… shtrat të vdekjes!

Nga Romelda Bozhani Botuar në DITA Një natë dimri, tërë feksje dritash,…

“Topi” në Athinë!

Nga Artan Duka Botuar në DITA Edi Rama mund dhe duhet të…

Rama sot në Athinë dhe “tabutë kuqezi”

Nga Artan Xh. DUKA Botuar në DITA Sot më 12 maj Rama…

“Aleancat” e dështuara kundër Tiranës

Nga Fatos TARIFA Botuar në DITA Stadiumi Na ishte një herë, aty…

Mitingu i Athinës, Fshesës i është vënë fshesa!

Nga Skënder Minxhozi Afrimi i të dielës, kur Edi Rama do të…