Raporti i DASH flet për Berishën pa i përmendur emrin, përmend dhunën politike dhe 21 janarin

Departamenti Amerikan i Shtetit, në raportin për klimën e investimeve në Shqipëri, flet edhe për Sali Berishën, edhe pse nuk

Ornela Ornela

Pas burgut, Enkeleda Hoxha humb edhe statusin e magjistrates

Ndërsa kërkon pafajësi në Apel, betejën me drejtësinë ish-gjyqtarja e Gjykatës së Krujës, Enkeleda Hoxha, e ka vijuar edhe në

J L J L

Si mund ta ulni faturën e dritave me të paktën 20%

Filloi me pandeminë, vazhdoi me luftën në Ukrainë dhe u thellua edhe më tej me krizën e naftës – energjia

Ornela Ornela
- Advertisement -
Ad imageAd image