Zjarri sipas zjarrfikësve është i qëllimshëm pasi janë disa vatra. Dy grupe të forcave zjarrfikëse të Krujës janë në vend duke u përpjekur të lokalizojnë flakët, por kjo është mjaft e vështirë për shkak të terrenit dhe mungesës së rrugës.

a.m/dita