Ekonomi

Latest Ekonomi News

INSTAT: Punonjësit prodhuan më shumë, por u paguan më pak, ndërsa bizneset arritën fitime rekord

Produktiviteti i punës, i cili mat të ardhurën që merret nga një…

Grant 300 mln lekë për Startupet, aplikimet deri në 24 Mars, procedurat që duhet të ndiqni

Për të ndihmuar sipërmarrjet e reja inovatore, por edhe për të mbështetur…

“Me pagesë jashtë orarit zyrtar…” A do funksionojë reforma në spitalet publike

Autoritetet zyrtare po prezantojnë disa elementë të autonomisë spitalore, që parashikon delegimin…

“Duke qenë se ky muaj ka 29 ditë…”, OSHEE del me njoftimin e rëndësishëm për pagesat e faturave

Furnizuesi i Shërbimit Universal (FSHU SH.A), shoqëria përgjegjëse për arkëtimin e faturave…

Turizmi që s’po “tërheq” ekonominë. Çfarë duhet bërë me sektorin?

Vendin tonë e vizituan më shumë se 10 milionë turistë në vitin…

Transfertat bankare nga jashtë u rritën me 44.4% vitin e kaluar

Transfertat hyrëse nga jashtë vendit në llogaritë bankare të individëve dhe bizneseve…

Buxheti shtesë 2024, qeveria kursen nga skema e pensioneve, rialokohen për investime

Qeveria miratoi gjatë javës ndryshimet e para në buxhet duke shtuar planin…

Projekti 100 mln dollarë me Bankën Botërore, hapet procedura për Urën e Viroit në Gjirokastër

Ura e Viroit do t'i nënshtrohet ndërtimit nga e para si pjesë…

Turqit e ndërtimit, bareve dhe restoranteve kryesojnë punësimet e të huajve në Shqipëri

Shtetasit nga Turqia dhe Bangladeshi kryesojnë punësimet e të huajve në Shqipëri…