Shoqëri

Problemet në Maturën Shtetërore, Kushi: Test shtesë për ata që duan Mjekësinë

Pas problemeve të hasura vitin e kaluar me provimin e matematikës në Maturën Shtetërore, Ministria e Arsimit dhe Sportit ngriti

7 Korrik, 2022

Datat, tjetër shans maturantëve që të plotësojnë formularin A1 dhe A1Z

Maturantët dhe të gjithë kandidatët e tjerë që për arsye të ndryshme nuk arritën dot që të plotësonin në kohë

6 Korrik, 2022

Vendimi i qeverisë/ Rriten pagat me 6% për mësuesit e sistemit arsimor parauniversitar

Ministrja e Arsimit Evis Kushi ka njoftuar rritjen e pagave për mësuesit e sistemit arsimor parauniversitar. Nga data 1 korrik,

6 Korrik, 2022
- Advertisement -
Ad imageAd image