Analiza

Latest Analiza News

5 maji dhe shëmbulli që duhet të bëjë me turp feudalët shqiptarë të kohëve të reja

Nga Pëllumb Xhufi Botuar në DITA 5 Maji, dita e Dëshmorëve të…

SPAK nuk është as Inteligjencë Artificiale e as UFO

Nga Artan Xh. Duka Paraqitja në SPAK e kryebashkiakut Veliaj lidhur me…

Sfida e trefishtë europiane për Von der Leyen

Nga Brukseli për DITA Dr. Jorgji Kote Presidentja e Komisionit Europian, Ursula…

Nga ky 2 maj, Tirana do ketë një qytetar nderi të veçantë

Nga Bedri Islami Me propozim të kryebashkiakut Erion Veliaj, Këshilli Bashkak i…

Karshillëk dhe Maskarallëk

Nga Viktor Malaj "Do të ishte marrëzia më e madhe të pretendosh…

“I pashë lugët, thikët, pirunjtë e larë me flori në dasmën e një birboje…”

Nga Bedri Islami Botuar në DITA Gazeta Dita bëri të njohur investigimin…

Ka tiparet e një grushti shteti

Nga Asim Bedalli Botuar në DITA Për të katërtën herë opozita sulmoi…

Mirë me Qemalin se “qe komunist”, po me Bilalin ç’patën?!

Para 25 vjetëve, në vitin 1999, Kryesia e Shoqatës Atdhetare “Labëria” (atëhere…

Ç’don flamuri kombëtar në protestat politike të partive?

Nga Shaban Murati Shënime nga blloku diplomatik Një traditë të shëmtuar kanë…