Enciklopedi

Më tepër: en
Latest Enciklopedi News

Historia prekëse që fshihet pas fustanit të Lilibet për ditëlindjen e saj të parë

Princi Harry dhe Megan Markle festuan ditëlindjen e parë të vajzës së…

Pamjet e pazakonta: “Kulla guri” në planetin Mars?

Rover Curiosity ka gjetur në Mars një formacion shkëmbor shumë interesant që…

E dinit kush është shteti që konsumon më shumë bukë në botë?

  1 - Shteti që konsumon më shumë bukë në botë është…

Çfarë fshihet brenda piramidave të lashta Maja?

Majat e lashtë ndërtuan qindra piramida në të gjithë Mesoamerikën, nga rreth…

Kush është njeriu më i shkurtër në botë

  72-vjeçari Chandra Bahadur Dangi nga Nepali është vetëm 54.6 cm. Ai…

Sa i gjatë është Kanali i Suezit?

Kanali i Suezit është 193 km i gjatë dhe vepron si lidhja…