Ekonomi

Latest Ekonomi News

Qeveria pranon dështimin e kërkimeve për naftë në Shpirag?

Në një reagim ndaj kritikave të opozitës në lidhje me zbulimin e…

Eksperimenti: Ajo që zbulohet në tre qytete të Shqipërisë, habit Bankën Botërore

Banka Botërore ka kryer nje eksperiment shume interesant ne qytetet shqiptare. Vullnetaret…

Ulja e tatimit të pagave, kategoritë që përfitojnë më shumë. Si do të bëhet ndarja?

Të punësuarit deri në 29 vjeç dhe prindërit që kanë fëmijë nën…

Lançohet për konsultim Strategjia e Zhvillimit të Sipërmarrjes Inovative 2024-2030

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj lançoi…

Skemë e re pensionesh në Shqipëri? Ja çfarë rekomandon Banka Botërore

Së shpejti do të aplikohet një skemë e re për pensionet por…

Doganat: Të ardhurat e 3-mujorit, rreth 500 mln euro, rritet zhdoganimi i të gjitha produkteve të akcizës

Të ardhurat nga doganat në 3-mujorin e parë të vitit 2024 kanë…

Detyrimi për ish-të përndjekurit, raporti: Me këto ritme shlyhet pas 30 vitesh

Ish të përndjekurit, që sipas legjislacionit vendas kanë përfituar dëmshpërblim, do të…

Në cilat raste pensionistët mund të shkojnë në gjyq për masën e pensionit

Borxhi i akumuluar ndaj sigurimeve shoqërore, nga institucione publike dhe private, ka…

Marrëveshja për pensionet: Si bashkohen vitet e punës dhe kush përfiton

Në mbledhjen e radhës, Këshilli i Ministrave ka propozuar projektligjin për ratifikimin…