Ekonomi

Latest Ekonomi News

Del vendimi i Bordit, ja me sa do të shitet nafta, benzina e gazi

Bordi i Transparencës publikoi çmimet e reja të karburanteve që hyjnë në…

CEFTA bën përparim të madh në promovimin e tregtisë elektronike dhe tregtisë së shërbimeve

Nënkomiteti i CEFTA-s për Tregtinë e Shërbimeve, i kryesuar nga Ministria e…

Ekonomia globale shënon rënie përtej pritshmërive

The Economist Është e ditur tashmë që tregjet e urrejnë pasigurinë. Lajmi…

Italia bën të detyrueshëm pranimin e pagesave me kartë, kërkohet e njëjta gjë në Shqipëri

Ky detyrim fillimisht ishte parashikuar të hynte në fuqi në fund të…

Rama: Vijon rimbursimi me kartat e naftës falas për mbi 5 mijë fermerë

Procesi i rimbursimit me kartat e naftës falas vijojnë sërish prej kësaj…

Maji, rekord turistësh të huaj: 83,9% më shumë hyrje

Hyrjet e shtetasve të huaj për muajin maj të këtij viti jo…

Bordi merr vendimin, sa lekë do të shiten produktet bazë ushqimore!

Bordi i Transparencës dhe Monitorimit të Çmimeve të Tregtimit me Shumicë/Pakicë të…

SHIFRAT: 60% e shqiptarëve nuk bëjnë dot as edhe një javë pushime

Kush ka frekuentuar rezidencat e pushimeve në vendin tonë sidomos në bregdet,…

Marifeti te pompat, Konfindustria: Qytetarëve iu vidhet 5-8% e naftës, benzinës dhe gazit

Rritja e çmimeve të karburanteve në Shqipëri është shqetësimi që ka shprehur…