Intervista – Video

Latest Intervista – Video News

VIDEO: I dënuari me vdekje kërkohej në gjithë Shqipërinë, fshihej te zv.kryeministri

Marrëdhëniet njerëzore shpesh janë një ndërthurje e politikës, luftës, ndjesive të forta…

VIDEO: Për makutët e djeshëm dhe të sotëm

Më poshtë mund të dëgjoni me audio dhe video një nga krijimet…

VIDEO: Historia e rrallë e të dënuarit me vdekje që kërkohej në gjithë Shqipërinë dhe fshihej në shtëpinë e zv.kryeministrit

Marrëdhëniet njerëzore shpesh janë një ndërthurje e politikës, luftës, ndjesive të forta…

VIDEO: “Qen bir qeni…” Biseda e çuditshme Rama-Ahmetaj

Shumë besojnë që kjo bisedë është reale por në fakt është një…

VIDEO: Afganët në Lezhë, turp apo mikpritje? Kur Shqipëria përdoret si gogoli i Adriatikut…

“Leja” kushtetuese ndaj marrëveshjes Meloni-Rama nuk e shndërron atë në ndonjë arritje…

“Paska qenë homo Enveri…”

Më poshtë mund të dëgjoni me audio dhe video një nga krijimet…

VIDEO: Pse po armatoset Serbia, a ka të bëjë kjo me Shqipërinë dhe Kosovën?

Armatosja e Serbisë, tollovia e Federatës së Bosnjës, blerja e armëve nga…

VIDEO: Sot o miq e ula stekën…

Më poshtë mund të dëgjoni me audio dhe video një nga krijimet…

VIDEO: Shkon në Zvicër pas divorcit në Tiranë që të punonte si dado, ajo që i ndodh është horror

Një investigim i botuar në revistën e njohur zvicerane Beobachter zbulon fakte…