Intervista – Video

Latest Intervista – Video News

VIDEO: Krimi në familje, është shumëfishuar, nuk mbarojnë legenat, që gratë kanë qëlluar

Më poshtë mund të dëgjoni me audio dhe video një nga krijimet…

VIDEO: 280 kg flori, dalin shifrat, si u vodh Thesari i Shtetit në tunelin sekret në Krrabë në 1997

Grabitja e Thesarit të Shtetit në Krrabë, ka ndodhur gjatë muajve mars…

VIDEO: Gazetari blen apartamentin e vjetër të oficerit të Enver Hoxhës në Bllok, brenda gjen një thesar…

Ismail Lulani është një ndër piktorët më origjinalë e më të fuqishëm…

VIDEO: Quhet Shqipëri e Madhe apo quhet Shqipëri Natyrale?!

Më poshtë mund të dëgjoni me audio dhe video një nga krijimet…

VIDEO: Bora nuk ka shkrirë në male po njerëzit janë zhveshur në këtë cep të Shqipërisë…

Ujërat termale të Bënjës në Përmet janë të mbushura edhe në këtë…

VIDEO: Procesverbali sekret, si u pushkatua Beqir Balluku

Beqir Balluku u lind më 14 shkurt 1917, në Tiranë. U përfshi…

VIDEO: Kush është personi i dyshuar se pagoi Alma K. për videon me Gjicin

Ish-kryetari i Këshillit të Qarkut të Kukësit, Abedin Oruçi akuzohet se ka…

VIDEO: Një emigrant tek varri i nënës…

Më poshtë mund të dëgjoni me audio dhe video një nga krijimet…

VIDEO: Kush është realisht Arben Ahmetaj dhe enigma e 60 milionë eurove

Intervista televizive e ish-zëvendëskryeministrit në arrati, Arben Ahmetaj është thjesht një dëshmi…