Vargje

Latest Vargje News

Një ndjenjë e re

Nga ARBEN DUKA (1957-2021)   Një ndjenjë e re – që zemrën…

Jo çdo liliput mund t’i drejtohet popullit!

Nga ARBEN DUKA (1957-2021)   "I bëj thirrje popullit!”, nga shumëkush dëgjohet,…

Epigrame të ndryshme

I miri E hodhën në kosh të plehut, T’i merrnin nderin të…

Enveri ngrihet nga varri

Nga ARBEN DUKA (1957-2021) Në një ditë të ftohtë, Në mes të…

O ju të mërguar!

Nga ARBEN DUKA (1957-2021)   Kam fluturuar, Lart përmbi re, Ec- o…

Këto vargje të Arben Dukës për Tiranën dhe Veliajn, duket sikur janë shkruar sot!

Shënim i Kryeredaktorit Tirana është sot nën presionin e fortë të rritjes.…

Vargjet e Arben Dukës: Një këngë e re dashurie për gazetën DITA

  Nga Arben Duka   Surprizat e “Ditës”, nuk kanë të sosur,…