Vargje

“Se gjithnjë do jetë një i tretë në mes…” Biseda e Arben Dukës me mikun e dashuruar (nuk ishte thjesht një poet i satirës politike)

Ky triptik poetik për dashurinë i shkruar nga i ndjeri Arben Duka dhe i marrë nga arkiva e tij e…

Abaz Kupi apo Myslim Peza?

Nga arkiva e artë e të ndjerit Arben Duka   E pësoi Jozefina, Ka harruar derëzeza, Ka harruar Haxhi Lleshin,…

letrat

Kujtojmë “Dritën”   Në mars të vitit 1920, 104 vite më parë, doli në Gjirokastër e para gazetë në gjuhën…

Premtime, premtime

Luftë me Amerikën…

- Reklamë -
Latest Vargje News

VIDEO: Paraja dhe miqësia!

Më poshtë mund të dëgjoni me audio dhe video një nga krijimet…

Për helmimin politik të TV-ve tona

Nga Arben Duka (1957 - 2021) Botuar në DITA   Asgjë s'ka…

Kur iku gjermani i fundit?

Nga Arben Duka 1957 - 2021 Ende vazhdon sherri, Në mes të…

Vaksinë e tërbimit, na shpëtoi nga qentë, na duhet vaksinë edhe për Kuvend!

Qentë e Selitës, janë shumë të qetuar, Se tani bashkia i ka…

13 tetori i një uragani rebelimi

  Migjeni përherë do kujtohet, poeti i madh i mjerimit, Nuk ka…

Edhe Enveri u zëvendësua, si nuk zëvendësokeni dot Saliun?!

Nga Arben Duka 1957-2021 Kur vdiq Lenini, siç thonë, Stalini lotonte në…

“Që fati i bardhë, mos bëhet i zi, zbërtheje zinxhirin, vetëm në shtëpi…!”

Duhet që të jesh, një njeri me fat, që sot me përgjime…

Ngrihuni dëshmorë një ditë, të shikoni poshtërsitë!

  Nga Arben Duka 1957 - 2021 Ngrihi dëshmorë një çikë, ju…