Ekonomi

Latest Ekonomi News

Përgatituni për Gjeneratën Z, të rinjtë shqiptarë duan paga 800 – 1200 euro

Të rinjtë që i përkasin gjeneratës Z, i kushtojnë më shumë rëndësi…

Turistë “të varfër”, mesatarja e shpenzimit rreth 410 euro/person për udhëtim

Vitin e kaluar, Shqipërinë e vizituan rreth 10,2 milionë shtetas të huaj…

Euro prek “vijën e kuqe”, çfarë pritet gjatë kulmit të sezonit turistik?

Euro ka zbritur në 100 lekë, duke shkelur kështu “vijën e kuqe”.…

“DURANA Tech Park”, Ibrahimaj: Hapësirë për inovacion dhe zhvillim teknologjik

Ministrja e Shtetit për Sipërmarrjen dhe Klimën e Biznesit, Delina Ibrahimaj, lançoi…

Pas taksimit për profesionet e lira, avokatët shtrenjtojnë deri 20% tarifat! Rritje pritet edhe nga stomatologët dhe psikologët

Krahas debateve për moszbatim korrekt të ligjit për tatimin mbi të ardhurat, disa biznese…

Urbanizimi, Banka Botërore: Të gjithë drejt Tiranës dhe Durrësit

Sipas të dhënave të treguesve demografikë nga INSTAT për 10-vjeçarin e fundit,…

Shpresa te të huajt, por në Shqipëri ka më pak se 10 mijë që punojnë, 1% e totalit

Me ikjen e forcës punëtore në emigrim, sidomos të të rinjve, “shpresa”…