Jeta ne cift

Pse jeni ende beqarë? Ndoshta ka të bëjë me mikrobet që jetojnë në trupin tuaj

A keni puthur ndonjëherë dikë që e keni dashur vërtet, por e keni ndjerë, automatikisht, se ky mashkull/femër nuk është

Më shumë se 1 Prilli, dita e Shën Valentinit është për ata që “mashtrohen”

Nga Tess Wilkinson-Ryan* - Shumica e njerëzve nuk duan të ndihen si dështakë. Por dita e Shën Valentinit është ndryshe.

1 në 4 çifte në Shqipëri ndahen, rritet mosha mesatare e atyre që lidhin kurorë

Shqiptarët po martohen më pak dhe po divorcohen më shumë. Të dhënat nga Instituti i Statistikave tregojnë se nga gati

- Reklame -
Ad imageAd image