Stil Jete

Credins bank, çel ekspozitën “Arti në rrugëtimin tonë”

Credins bank për gjatë viteve të fundit, mbështetjen e plotë të artit, kulturës, edukimit apo promovimit në çdo fushë që

Ish-futbollisti kampion i Botës me Brazilin mbetet trokë dhe në borxhe

Marcos Andre Batista dos Santos (Vampeta) ishte kampion bote me Brazilin, një titull i fituar në vitin 2002 në Japoni

Shkenca zbulon shkakun e tullacllëkut! A ka një zgjidhje?

Ka shumë breza që janë rritur mes shakave për njerëzit me ngjyrë, homoseksualët dhe tullacët, disa nga temat më të

- Reklamë -