Kendi i Kryeredaktorit

Latest Kendi i Kryeredaktorit News

VIDEO: Burra shteti apo burra të vegjël me ego të madhe

Në rubrikën e kryeredaktorit në gazetën DITA ka nisur një bashkëbisedim mes…

A ishte Saliu “njeriu i Ramiz Alisë”?

Shënim i Kryeredaktorit “Përfaqësia e dërguar nga ju bëri bisedimet e saj…

EKSKLUZIVE: Zbulohen lidhjet e vajzës së Berishës dhe dhëndrit me atë që… “bleu Amerikën për t’i shpallur non grata”

“Unë gjithashtu kam denoncuar në mediat shqiptare dhe të huaja, duke ditur…

Mbill shpresë para grurit

Në vitin 1945, Gjermania humbi luftën dhe vendi ishte shndërruar në një…

VIDEO: Një filmim i vjetër që tregon se jemi përkeqësuar

Shënim i Kryeredaktorit Haxhiqamilizmi, thirrjet “dum babën” kanë mbetur në historinë e…

SHËNIM: “Një gazetar që shpërdor zanatin, ndjesë prokurorit, unë do ta pushkatoja…”

Shënim i Kryeredaktorit Deri diku nga 2014 ka patur tre-katër burra të…

Shëëët, po flet lexhenda…

Nga Adrian Thano Botuar në DITA Ka dalë lexhenda ditë të shtunë,…