Komente

Latest Komente News

Shqiptarizmi, boshti i korpusit të veprave të Shaban Muratit

Nga Bashkim Hoxha Korpusi i veprave të personalitetit të shquar, intelektualit Shaban…

Anja Dinion dhe projekti i saj kurajoz për një lëndë të veçantë në gjimnazet shqiptare

Studiuesja e re shqiptaro-amerikane sjell në shkollat e mesme në Tiranë dhe…

Multikulturalizmi, sa të përbashkëta mes Azerbajxhanit dhe Shqipërisë

Nga Anar Huseynov Multikulturalizmi është një parim i njohur botërisht i bashkëjetesës…

Aksioni opozitar dhe tentativa e tij për grusht shteti

Nga Spartak Braho Në seancen plenare te Kuvendit te Shqiperise ishte parashikuar…

Mos e arrestoni Sali Berishën, më keq të ketë shef Gazin

Nga Martin LEKA Të Hënen u mblodh Këshilli i Imuniteteve dhe Mandateve…

LiriDona dhe trimat e mjerë shqiptarë

Nga Martin Leka Makabër. Burri porosit vrasjen e gruas. (referoju: bashkëshorti/bashkëshortja). Inskenon…

Ben Blushi/Si do e shkruante Inteligjenca Artificiale romanin tim KOMPLOTI

Ben Blushi Një fotografi e realizuar përmes Inteligjencës Artificiale, në të cilën…

Problematikat e Ballkanit Perëndimor në procesin e integrimit evropian

Kritikët e Bashkimit Evropian shpesh herë e përcaktojnë atë si një aparat…

Baza gjeopolitike e aleancës strategjike mes Shqipërisë dhe Turqisë – Libri i ri i Shaban Muratit

Nga Johana Lubonja Doli nga shtypi libri i ri i diplomatit dhe…