Komente

Për sopiqotin tepelenas, kandidatin socialist për kryebashkiak të Sarandës, Olti Çaçi

  Nga Kosta Barjaba Botuar në DITA Ndër shtatëmbëdhjetë kandidatët e rinj socialistë për kryebashkiakë, publikut i tërhoqi vëmendjen kandidati

Abetarja e demokracisë

Erion Mollaymeri   Për të folur për politikën, të transmetuar mediatikisht, janë në gjendje të flasin të gjithë, të diskutojnë

Petro Koçi: Falangat neofashiste larg nga Organizata e Veteranëve të LANÇ

Deputeti i Partisë Socialiste, Petro Koçi i ka bërë thirrje organizatës së Veteranëve dhe Pasardhësve të LANÇ-it, të gjejë mirëkuptimin

- Reklame -
Ad imageAd image