Letrat e Lexuesve

Si ta mbash një popull të nënshtruar? Historianët thonë që është false, kjo është historia e Stalinit me pulën…

I nderuar z.Kryeredaktor Këto ditë lexova në media një lajm në lidhje me Stalinin. Sesi Stalini mendonte mirë për ne…

Ku e ka hallin Sali Berisha…?!

Sali Berisha në fjalën e tij në mbledhjen e Këshillit Kombëtar të partisë së vet tha se tashmë nis një…

Në vdekjen e një mikeshe

Pak ambientim për një nga poezitë më të mistershme Më 5 janar 1987, Lidia Macchi, një studente universitare 21 vjeçare,…

- Reklamë -
Latest Letrat e Lexuesve News

Si ta mbash një popull të nënshtruar? Historianët thonë që është false, kjo është historia e Stalinit me pulën…

I nderuar z.Kryeredaktor Këto ditë lexova në media një lajm në lidhje…

Ku e ka hallin Sali Berisha…?!

Sali Berisha në fjalën e tij në mbledhjen e Këshillit Kombëtar të…

Në vdekjen e një mikeshe

Pak ambientim për një nga poezitë më të mistershme Më 5 janar…

VIDEO: Miliona euro taksa për sigurinë dhe cilësinë e TVSH, por shikoni çfarë transmeton

  Çdo muaj miliona shqiptare, perfshi pensionistet dhe ata qe jetojne me…

Ai dhe ata…

Një foto në internet, e transformuar në fuksion të idesë: Ai poshtë…