Shoqëri

Latest Shoqëri News

DOKUMENTI: Nga celularët, te braktisja e mësimit, cilat janë rregullat e reja për shkollat 9-vjeçare e të mesme!

Të gjitha udhëzimet e deritanishme në fuqi, nga ndalimi i përdorimit të…

Punësimi i mësuesve të rinj: Kriter kalimi i provës 3-mujore dhe vlerësimit psiko-social

Arsimtarët e rinj që do të punësohen në shkollat publike të arsimit…

Rreth 2 mijë mësues çdo vit në testim psiko-social: Nëse ngel s’do të jetë mësues

Rreth 2 mijë mësues të rinj cdo vit do i nënshtrohen testimit…

Scan Intel: Kashari, Farka dhe Dajti, qëndrat rezidenciale më të preferuara nga popullsia, biznesi deri tek atraksionet turistike

Periferia e Tiranës ka marrë një vemendje të veçantë vitet e fundit,…

SHIFRAT: 89 mijë turistë kanë ardhur nga SHBA dhe Kandaja në vendin tonë në këto 7 muaj!

Lumi i Shalës dhe Liqeni i Komanit janë kthyer tashmë në destinacionet…

Manastirliu në Paskuqan: Fuqizohet rrjeti i pajisjeve të reja radiologjike

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta Manastirliu pa nga afër investimin…

Shqipëria jashtë ‘listës së Shangait’ për 1 mijë universitetet më të mira

Asnjë prej Universiteteve Shqiptare nuk është renditur në atë që njihet si…

Rihapet sistemi online, afatet e reja për regjistrimet në klasë të parë dhe të dhjetë

Regjistrimet për vitin e ri shkollor do të jenë vetëm online. Për…