Shoqëri

Latest Shoqëri News

LISTA: Punësimet e reja në arsim, 1734 mësuesit që garojnë për parashkollorin, biologjinë dhe arsimin fillor

Edhe 1734 mësues të tjerë do të konkurrojnë përgjatë dy javëve të…

Afatet për regjistrimin dhe zhvillimin e konkurseve të pranimit në Universitetin e Arteve

Dalin listat e maturantëve dhe kandidatëve të tjerë që plotësojnë kushtet për…

Urdhri i MAS: Ja kur nis mësimi në të gjitha universitetet e vendit!

Mësimi në institucionet e arsimit të lartë për vitin e ri akademik…

Konkurrimi për universitetin, data kur dalin fituesit e Raundit të parë dhe si do të bëhet regjistrimi i tyre

Ka përfunduar aplikimi për të gjithë maturantët dhe kandidatët e tjerë që…

Testi i punësimit, 622 mësuesit që garojnë për vendet e lira të gjuhës angleze

Qindra mësues të gjuhës angleze përgjatë javës së ardhëshme do t’i nënshtrohen…

Ja data kur do të zhvillohet testi i pranimit në degët e Arkitekturës

Testi i pranimit për të gjithë maturantët dhe kandidatët e tjerë që…

Si të merrni online vërtetim për rezultatin e provimit të shtetit

Vërtetimi me rezultatin e provimit të shtetit mund të merret në çdo…

Universiteti/ Formulari A2: Si të përzgjidhni degët ku keni më shumë shanse për të fituar!

Ka nisur dje zyrtarisht aplikimi për pranimet e reja në universitete. Të…

Guida e aplikimit për maturantët që duan të ndjekin degët e Universitetit të Mjekësisë

Dita e djeshme shënoi dhe afatin e fundit që maturantët kishin në…