Ekonomi

Latest Ekonomi News

8 bebe në 1000 lindje nuk mbijetuan në 2021

Vdekshmëria foshnjore qëndroi edhe vitin e kaluar në nivele të larta, duke…

Dyfishohen gjobat për bizneset që fshehin pagat reale

Qeveria ka vendosur të dyfishojë gjobat për bizneset e mëdha që nuk…

Ulet lehtë çmimi i vajit të lulediellit, konsumi në rënie

Çmimi i shitjes së vajit të lulediellit ka pësuar një rënie të…

Fondet për rindërtimin e tërmetit, Komisioneri: Janë dhënë 75 mln euro

Gjatë konferencës Komisionieri u pyet lidhur me fondet e shpenzuara të BE-së,…

Mbi 90 mijë të moshuar janë në mëshirë të fatit në Shqipëri

Emigrimi i të rinjve dhe plakja progresive me ritme të shpejta e…

Misteri i 140 megatonëve drithë rezervë… Çfarë di ky burrë që të tjerët në botë nuk e dinë?

Ka një vend në botë që, pavarësisht se është një importues i…

Rritja e çmimeve, buxheti po merr më shumë të ardhura, po ku po shkojnë?

  Shënim Monitor Ndonëse të shumtë në numër – Banka Botërore vlerëson…

Shqipëria mori më pak mallra nga tregtia me Serbinë, por pagoi më shtrenjtë

Mallrat që kemi blerë në Serbi në 4 muajt e parë të…

Qeveria shqiptare miraton vendimin, dhuron 1 milion euro për Ukrainën

Qeveria shqiptare ka mbajtur premtimin që dha në Konferencën e Donatorëve. Ditën…