Komente

Latest Komente News

Derdimen! Duhej të kishe ikur me kohë, para se të ndodhte kjo!

Ilmi S. Qazimi   U shtua edhe një e re që do…

Propozim Kuvendit: Kufizim kushtetues për moshën maksimale të Presidentit dhe Kryeministrit

  Nga Shaban Murati Botuar në DITA Kushtetuta e Republikës së Shqipërisë…

Qosteku i gjyshit tim ishte më i saktë se orët e Fevziut

Kastriot Kotoni   Para disa ditësh në emisionin “Opinion” të gazetarit të…

Rama “të qëndrojë si burrë, të presë në zyrë apo të vrasë si Berisha drejt e në turmë”?

Bardhyl Bejko   Data 12 nëntor, u shpall si dita e protestës…

Festimi i 10 viteve të një kauze qytetare dhe fisnike

Jorgo Mandili   Në 1 nëntor të 2012, doli në treg, në…

DITA mbush sot dekadën

  Nga Adrian Thano Kryeredaktor Në 1 nëntor 2012 doli në qarkullim…

“Më pak se viti kur merrnim bukë me triskë”! Tetori i grurit dhe disa shifra për Shqipërinë nga viti 1950 në 2020-n

  Nga Abdurahim Ashiku Në vitin 1950 Shqipëria mbillte 87.000 hektarë grurë.…

Si nuk ju erdhi turp, Elena Kadare!

  Nga Rezarta Reso Botuar në DITA Po, po, e them prapë…