opinion

Latest opinion News

Vota e shqiptarëve për Amerikën

Nga Fatos TARIFA Botuar në Dita Rreth dy muaj më parë botova…

“Protesta” për Bashkinë

Nga Fatos TARIFA Botuar në Dita Një humbës po bën "luftë"! Si…

Letër e hapur nga Roma, kryeministrit shqiptar Edi Rama

I nderuar Kryeministër Rama, Diaspora shqiptare në Itali numëron më shumë se…

A do reformohet Reforma?

Nga Bedri Islami Botuar në DITA Shumica parlamentare, pas mosmarrëveshjeve me opozitën,…

PUSHTETI, DIASPORA, OPOZITA

Nga Bedri ISLAMI Botuar në DITA Është e papërballueshme dëshira dhe këmbëngulja…

Shqiptarët dhe Antifashizmi

Nga Ksenofon KRISAFI Botuar në Dita Me rastin e 80 vjetorit të…

Detyra jonë kryesore sot

Nga Fatos TARIFA Botuar në Dita Themeli i çdo shoqërie është sistemi…

Altin Dumani mes Drejtësisë dhe Politikës

Nga Bedri Islami Botuar në DITA Nuk besoj dhe as nuk më…

Rrëfimi është shpëtimi!

Nga Artan Xh. DUKA   Një me bukë e tjetri me gurë!…