Shoqëri

Latest Shoqëri News

Vendet vakante për oficerët e sigurisë në shkolla, kushtet e punësimit

Zgjerohet numri i shkollave në të cilat do të bëhet i mundur…

Leksionet me detyrim, tërhiqet Ministria e Arsimit, nxjerr udhëzim të ri

Një arsye më shumë për të protestuar. Kështu e cilësuan studentët udhëzimin…

Raundi 3, ja deri kur bëhet pagesa e tarifës së aplikimit për Universitetin!

Maturantët që deri në përfundim të regjistrimeve të raundit të dytë nuk…

FAKSIMILE: Edhe leksionet bëhen me detyrim nga ky vit, zbardhet udhëzimi i ri për Universitetet

Teksa në universitete ziejnë bisedat nëse këtë vit akademik do të mund…

“Barefoot Festival”, një festival ndryshe nga të tjerët!

Barefoot Festival është një eco-festival i muzikës, artit, natyrës, ushqimit vendas dhe…

Maturantët që duan Mjekësinë, formulës së pranimit i shtohet edhe testimi online

Ndryshon formula e konkurrimit për vijimin e studimeve të larta në degën…

Vendimi për shtesat deri në 15%: Skema si do të bëhet rritja e pagave për pedagogët

Protestat e nisura nga pedagogët duket se kanë nisur të japin rezultate,…

Protesta/ Cilat janë nëntë kërkesat e pedagogëve?

Pedagogët kanë zhvilluar një protestë në Tiranë, ku kërkuan plotësimin e disa…

‘Nuk pranojmë lëmosha’, pedagogët thirrje Ramës: Rritje 50% e pagës brenda dy viteve

Kreu i Sindikatës së Pedagogëve, Aleksandër Kovaçi, ka mbajtur fjalën e tij…