Shoqëri

Latest Shoqëri News

Gjimnazi “Sami Frashëri” gati për nxënësit në shtator, Veliaj: Është shkolla më e bukur në Shqipëri

Gjimnazi “Sami Frashëri”, ndër shkollat më të bukura të buqetës prej 40…

Kriteret e ndarjes së bursave, jepen 3700 bursa për nxënësit. Kategoritë dhe masa e përfitimit

Mbështetja e nxënësve të arsimit parauniversitar me bursa nga shteti do të…

LISTA: Punësimet e reja në arsim, 1734 mësuesit që garojnë për parashkollorin, biologjinë dhe arsimin fillor

Edhe 1734 mësues të tjerë do të konkurrojnë përgjatë dy javëve të…

Afatet për regjistrimin dhe zhvillimin e konkurseve të pranimit në Universitetin e Arteve

Dalin listat e maturantëve dhe kandidatëve të tjerë që plotësojnë kushtet për…

Urdhri i MAS: Ja kur nis mësimi në të gjitha universitetet e vendit!

Mësimi në institucionet e arsimit të lartë për vitin e ri akademik…

Konkurrimi për universitetin, data kur dalin fituesit e Raundit të parë dhe si do të bëhet regjistrimi i tyre

Ka përfunduar aplikimi për të gjithë maturantët dhe kandidatët e tjerë që…

Testi i punësimit, 622 mësuesit që garojnë për vendet e lira të gjuhës angleze

Qindra mësues të gjuhës angleze përgjatë javës së ardhëshme do t’i nënshtrohen…

Ja data kur do të zhvillohet testi i pranimit në degët e Arkitekturës

Testi i pranimit për të gjithë maturantët dhe kandidatët e tjerë që…

Si të merrni online vërtetim për rezultatin e provimit të shtetit

Vërtetimi me rezultatin e provimit të shtetit mund të merret në çdo…