Shoqëri

Latest Shoqëri News

Studimet “Bachelor” dhe “Master”, kuotat në të gjitha degët e Ekonomikut

Me nisjen e vitit të ri akademik 2022-2023 në auditorët e Fakultetit…

‘Kemi gjetur mjetin për të ç’rrënjosur kulturën e dhunës!’

Studimi mbështetet në opinionet e 1058 nxënësve/nxënëseve nga 9 shkolla të Shqipërisë…

Matura Shtetërore, sot maturantët i nënshtrohen provimit të Matematikës

Sot maturantët i nënshtrohen provimit të tretë të Maturës Shtetërore. Mbi 33…

Ndryshimi i shkollës ku duan të japin mësim, procedurat për mësuesit

Vendet e lira të punës të paplotësuara në përfundim të vitit shkollor…

Të premten provimi i matematikës, rregullat që duhet të dini!

Aktualisht maturantët po vijojnë me përgatitjet për provimin e tretë të detyruar…

Nis sot regjistrimi në kopshtet e Tiranës, procedurat e pranimit të fëmijëve

Duke nisur nga dita e sotme, e për afro dy javë me…

Testi i gjuhës së huaj, pikët që duhet të merrni për të qenë kalues

Mbi 33 mijë maturantë në të gjithë vendin kanë zhvilluar gjatë ditës…

Vendet e lira për infermierët në poliklinika, spitale dhe qendra shëndetësore

Strukturat mjekësore të Rajonit të Elbasanit dhe të Shkodrës vijojnë të raportojnë…

Udhëzimet për maturantët, veprat letrare që do të jenë në testin e letërsisë

Po shkojnë drejt fundit edhe përgatitjet për finalizimin e tezës së provimit…