Vargje

Latest Vargje News

“Doli ujku nëpër sheshe, Doli ulëriu, Jo mor jo, nuk ishte ujku, ishte xha Saliu…” Kur Duka i ndjerë satirizonte mitingjet e Berishës

  I ndjeri Arben Duka njihej për vargjet saririke, veçanërisht kur ishte…

Mirë kriminelët, po me injorantët në Parlament si i bëhet?

  Nga Arben Duka 1957-2021 Deputetët me probleme, në Kuvend të Shqipërisë,…

Arkiva e të ndjerit Dukë për Kadarenë dhe Enverin

Sot kisha menduar, një tjetër muzikë, por me Xhevdet Shehun, do bëj…

Këngë vajze

Në shpirt qirinjtë m’u fikën, se fryu një furtunë, nga sytë zogjtë…

Të jesh një shqiponjë…

Nga ARBEN DUKA (1957-2021)   Në malet e larta, sytë se ç’më…

Shiko Hënën! (lirikë)

Nga ARBEN DUKA (1957-2021)   Hëna ndriçon si një pasqyrë, vetëm flori…

Oshëtima

Nga ARBEN DUKA (1957-2021)   U ngjita sipër mbi një shkëmb, poshtë…

Jezusi ishte i varfër

Nga ARBEN DUKA (1957-2021)   Krishti ka qenë me më të varfrit,…

Qan me lot një gur i thinjur!

Nga ARBEN DUKA (1957-2021)   Tani shkoj në fshat pa zhurmë, Se…