opinion

Latest opinion News

Prishësit e sponsorizuar të harmonisë fetare

  Nga Shaban Murati Botuar në DITA Nuk kuptohet çfarë thyerje trunore…

Nëse planet e mirëfillta zhvillimore nuk do zëvendësoheshin me aksione

  Ngs Edona Llukaçaj Botuar në DITA Një prej nocioneve më pak…

SHËNIM: A do të gjykohet ndonjëherë kjo klasë politike?

Nga Bedri Islami Botuar në DITA   Për herë të parë në…

Letër pastorale, një fisniku të vërtetë! Akili i shkruan Saliut…

  Nga Viktor Malaj Botuar në DITA   "Më lejoni t'i uroj…

Një dhëmb i sëmurë në nofullën e NATO-s, çfarë do të thotë ndërtimi i një baze ushtarake ruse në Serbi?

Nga Shaban Murati Botuar në DITA   Ambasadori i Rusisë në Serbi,…

Një vëzhgim i shkaqeve ligjore për ngjarjen e rëndë në Himarë

  Ligji nr. 43/2020 “Për aktivitetet e turizmit detar” u miratua më…

“Rusia duhet dekolonizuar”, analiza e Bugajskit në DITA: Takimi i 23 korrikut në Pragë dhe “skenari jugosllav”

  Nga  Janusz Bugajski Botuar në DITA   Një tubim i rëndësishëm…

Sigurimi i Shtetit, shteti demokratik dhe shtetasi me inicialet I.M.

  Nga Edi Rama A është bashkëpunëtori i Sigurimit me inicialet IM,…